Image
Image

Over ons

Sinds de jaren 80 woont Marius aan de Mûntsegroppe, waar in 2008 Joke haar intrede deed. Marius ontwikkelde vanaf de beginjaren het weiland – maar liefst zo’n 50 are - achter hun huis tot een parkachtige plek, waar ze nu graag gasten ontvangen.

Marius, nu met pensioen, deelt graag zijn kennis over de omgeving. Joke vindt het geweldig om ervoor te zorgen dat jou als gast niets tekortkomt. Samen genieten ze ervan om met de gasten te kletsen of een drankje te doen. Maar, als je als gast juist komt voor rust en geen behoefte hebt aan een praatje of drankje, is dat ook helemaal prima. Het belangrijkste is dat jij je als gast op je gemak voelt.

Bij aankomst begroeten onze honden Sam en Sara iedereen enthousiast. Sam is weliswaar soms ietwat verlegen, maar Sara vindt iedereen geweldig.

Het huisje gebruikten we oorspronkelijk als slaapvertrek voor onze uitwonende dochters. Later kreeg het de functie van atelier voor Joke. In 2018 bouwden we ons chalet uit tot vakantiewoning, voorzien van alle gemakken. 

We mochten al vele gasten verwelkomen. Naar blijkt is het een geweldige plek om tot rust te komen, waarvan de vele positieve berichtjes in het gastenboek getuigen. Overweldigd door deze mooie gedeelde ervaringen heten we jou ook graag van harte welkom in ons vakantiehuisje, om zo te genieten van het prachtige Friesland.

© 2023 Jan Menninga.